top of page
Search

«Η χρήση του διαδικτύου από παιδιά και ο ρόλος του γονέα»





Ο χώρος δημιουργικής έκφρασης και συμβουλευτικής ψυχικής υγείας “Καλειδοσκόπιο”, αντιλαμβανόμενο τις ανάγκες που προκύπτουν από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της εποχής, και ειδικότερα την συγκέντρωση της δραστηριότητας των παιδιών στα ηλεκτρονικά μέσα, όπως για παράδειγμα η τηλεκπαίδευση, η ψυχαγωγία, το παιχνίδι, και κοινωνικές επαφές μέσω διαδικτύου, διοργανώνει ένα επίκαιρο εξ αποστάσεως σεμινάριο με θέμα: «Η χρήση του διαδικτύου από παιδιά και ο ρόλος του γονέα».

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να υπάρχει ενημέρωση γύρω από το διαδίκτυο και την χρήση του από τα παιδιά, με την παροχή ποσοτικών και ποιοτικών δεδομένων και την ανάλυση των παραγόντων που επηρεάζουν την χρήση αυτή. Θα αναλυθεί, επίσης, τι σημαίνει «προβληματική χρήση» του διαδικτύου, πότε προκύπτει νοσηρότητα από αυτήν και ποια είναι τα κατάλληλα μέτρα προστασίας και διαπαιδαγώγησης.


Εισηγητής: Μιχάλης Στειακάκης

Ψυχολόγος B. Sc

Μετεκπαίδευση:

Ψυχαναλυτική Συμβουλευτική - Γνωσιακή Συμπεριφορική Θεραπεία (E. F. I. C. P. Registered Member)

Θεραπεία Ζεύγους (E. F. I. C. P. Registered Member)

Ψυχοδυναμικη Ψυχοθεραπεία

Εγγεγραμμένος στην Αγγλική Ψυχολογική Εταιρία

Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής: 29/5 στις 5:00 με 7:00μ.μ


Κόστος σεμιναρίου: 15 ευρώ, μέσω τραπεζικής κατάθεσης


Εξασφαλίστε την συμμετοχή σας συμπληρώνοντας την φόρμα:

https://kaleidoskopiocounsel.wixsite.com/kaleidos.../contact


Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία στο τηλέφωνο: 2107227677


To σεμινάριο απευθύνεται σε γονείς, εκπαιδευτικούς και ειδικούς ψυχικής υγείας. Θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας zoom. Μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής, θα σας σταλούν πληροφορίες για την παρακολούθηση του. Τέλος, θα χορηγηθούν βεβαιώσεις συμμετοχής σε όλους τους συμμετέχοντες.

5 views0 comments
bottom of page