top of page
Search

Βιωματική Ομάδα Δημιουργικής Έκφρασης & Προσωπικής Ανάπτυξης με Τεχνικές της Δραματοθεραπείας


Ο χώρος δημιουργικής έκφρασης και συμβουλευτικής ψυχικής υγείας “Καλειδοσκόπιο” σε συνεργασία με την Ξένου Δέσποινα, διοργανώνει έναν κύκλο Δημιουργικής Έκφρασης και Προσωπικής Ανάπτυξης με τεχνικές της Δραματοθεραπείας για ενήλικες μέσω της εφαρμογής Zoom.

Η ομάδα απευθύνεται σε άτομα που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν τη δημιουργικότητα τους και ταυτόχρονα να γνωρίσουν καλύτερα τους εαυτούς τους καθώς επεξεργάζονται και εκφράζουν σκέψεις, συναισθήματα και ανάγκες, μέσα από τεχνικές της Δραματοθεραπείας όπως: Αφήγηση & Πλάσιμο ιστοριών /Ζωγραφική / Πηλό / Αυτοσχεδιασμό / Παιχνίδια ρόλων/ κ.α.

Η Δραματοθεραπεία είναι ψυχοθεραπευτική προσέγγιση ατομική ή ομαδική, που αξιοποιεί τη δυναμική του θεάτρου και γενικότερα την τέχνη και τη μεταφορά. Συντονίζει η Ξένου Δέσποινα: BSc Psychology, Εμψυχώτρια Θεατρικού Παιχνιδιού & Εκπ. Δραματοθεραπεύτρια


Έναρξη: Μάρτιος 2021

Κάθε Δευτέρα 19:00 - 20:30 Διάρκεια: 12 συναντήσεις/3 μήνες Κόστος Συμμετοχής: 45 ευρώ/μήνα. Κατόπιν της ολοκλήρωσης του προγράμματος θα δοθεί σε κάθε συμμετέχοντα βεβαίωση παρακολούθησης.


Για δηλώσεις συμμετοχής εγγραφείτε στο site μας: https://www.kaleidoskopio.eu/epikoinonia Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6945718019 - 2107227677

Η ομάδα θα είναι «κλειστού» τύπου με μέγιστο αριθμό 8 άτομα.

Δεν απαιτείται καμία προηγούμενη εμπειρία με την τέχνη.

Πριν την έναρξη των συναντήσεων θα προηγηθεί μία προσωπική συνέντευξη με τη συντονίστρια.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.



14 views0 comments
bottom of page